UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 09-03-2019

The way of the fool


Ik kom jullie uitnodigen voor een van de leukste workshops die ik ooit zelf volgde:

The Way of the Fool.

Wil je veel intuïtiever worden, maar zit je denken vaak in de weg? Wil je speelser worden, maar vrees je niet serieus genoeg gevonden te worden? Wil je helpen in organisaties, maar ben je soms het overzicht kwijt, terwijl je lichaam roept: ‘doe wat’. Dan is er The Way of the Fool. Hierin gaan we veel speelse oefeningen doen. Daarmee zetten we het hoofd uit en het ‘hele systeem’ aan. Je gaat bewuster en onbewuster voelen wat en waar dingen vast zitten en of wat je daaraan kan doen. En als je daarin vloeiend wordt, kun je niet alleen jezelf bevrijden van lasten, maar ook mensen en zelfs organisaties om je heen.
PS: Ga deze workshop niet doen als je van jezelf speelser moet worden. Je moet niks. Je doet mee omdat je daar zin in hebt en of voelt dat dit ‘het’ is, zonder het te ‘snappen’.
We werken met de nar/dwaas omdat van oudsher de waarheid kan zeggen, zonder dat zijn hoofd eraf gaat. De nar kan als soort van buitenstaander met heel veel wegkomen, wat anderen niet kunnen of durven. Op speelse wijze maakt de dwaas alles wat te zwaar is lichter en, alles wat te licht wordt opgepakt zwaarder. Je kan dit al van nature hebben, of je speelser voelen dan veel anderen. De oefeningen die we dit weekend gaan doen helpen je opener en speelser te maken, en intuïtiever te worden in je werk en leven.
Wat kan je verwachten? Licht lichaamswerk (neem losse kleding mee), speloefeningen, aandachtsoefeningen, reflectie oefeningen (spelen met je zelfbeeld), relationele oefeningen (hoe ga je met anderen om?) en wat maar nodig blijkt op basis van ingebrachte vragen.
In dit weekend komen aan bod:
Vergroten van je persoonlijke vrijheid en spelend vermogen
Vergroten van je intuïtie
In actie komen zonder dat je het hoe en waarom snapt.
Plezier hebben met je eigen drama’s
Loslaten van remmende overtuigingen
The Way of the Fool heeft raakvlakken met Taoisme, Crazy Wisdom, Shamanisme, Improvisatie Theater, Lichaamswerk, Integrale Psychologie’, provocatief coachen en meer. Dit weekend gebruiken we spel, lichaamswerk, rollenspel, stem en wat maar nodig is. Het wordt een fysiek weekend, doe dus iets aan waarin je vrij kan bewegen.

Aanmelden: www.annetteweers.nl/workshops/diverse-workshops/

Floris Koot ontwikkelde deze aanpak rond 2001 en gaf er workshops mee in binnen en buitenland. Floris fungeert ook als ‘FestivalFool’ voor enkele festivals, en als coach, trainer in onderwijs en bedrijfsleven. Met The Way of the Fool was hij zelfs finalist voor de Evolutionary Future Challenge 2018. Verder richtte hij oa een alternatieve business school op, sprak op een TEDx, vond een sport en een pianoles methode uit en helpt in binnen en buitenland mee onderwijs vernieuwen.

 

  • Annette Weers
  • 9 maart 2019 t/m 10 maart 2019
  • Kernstraat 2A, 2313 EV  Leiden, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 295,00
  • 31614770688
  • annetteweerslive.nl
  • Workshop of cursus, Pers. ontwikkeling, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Annette Weers (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Annette Weers
Annette Weers

Over Annette Weers

Annette Weers heeft haar eigen opleidingscentrum en praktijk in Leiden. Tevens werkt ze als gastdocent bij diverse therapeutische HBO opleidingen. Sinds 2001 verzorgt ze trainingen op het gebied van: - Intuïtieve ontwikkeling: Basis 1, Basis 2, Healing 1, Healing 2 en de Aurareadingopleiding. -Kracht van ademen: 2- daagse Ademworkshop transformerend ademen en een 10- daagse...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Informatieavond training en cursus
28 augustus 2019
Spiritueel zomerkamp op boerderij in de polder
30 augustus 2019
Angellight facilitator
1 september 2019
Cursus Gezonde Zelfliefde
2 september 2019
Docent Annette Weers
Basis 1 Intuïtieve ontwikkeling 5- daagse Leiden
7 september 2019
Tantra Experience 'Shiva & Shakti'
7 september 2019