• nieuw 

De Wandelwinkel


Vanaf 1 mei neem ik de Wandelwinkel in Deventer over. Altijd als ik in Deventer ben, loop ik even bij de Wandelwinkel binnen. Afgelopen zomer zei Annemarie (ja de huidige eigenaresse heet ook Annemarie) dat ze ermee op gaat houden. Opeens 'wist' ik dat ik de winkel wel van haar over wilde nemen. Inmiddels hebben we overeenstemming bereikt. Vanaf 1 mei kun je mij dan ook op het Bergkerkplein in Deventer vinden. Vanaf 14 mei ga ik er ook wonen.
Het is zeker de bedoeling om mijn weekenden wandelen van je hoofd naar je hart weer op te pakken. Ook ben ik van plan mijn workshops voor de Jacobsvereniging te blijven doen. En je mag me natuurlijk benaderen voor een lezing over pelgrimeren.

Voor advies over pelgrimstochten en wandelen met een hond kun je me altijd opzoeken. Maar ook als je een goede kaart, routegids of een mooie stoere trui zoekt. 19 april verloopt mijn abonnement hier. Wellicht kom ik volgend jaar terug. In de tussentijd tot in Deventer.

 

  • Ikfloreer.nu
  • 1 mei 2019 t/m 15 december 2035
  • Bergkerkplein 5 Deventer, 7411 EN  Deventer, Overijssel, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 06-30893880
  • anne-marieikfloreer.nu
  • Zijnsorientatie, Lezingen, Verkoop

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Ikfloreer.nu (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Ikfloreer.nu
Ikfloreer.nu

Over Ikfloreer.nu

In 2006 heb ik kennisgemaakt met pelgrimeren. Deze eeuwenoude vorm van 'herbronnen' heeft me gegrepen. In 2008 heb ik voor het eerst alleen en meer dan 4 weken gewandeld. Bij thuiskomst realiseerde ik me dat ik 'slaaf van mijn bezit was'. Dat was het begin van een transitie naar minder bezit en lichter leven. Nu heb ik een kleiner huis, een grote hond en onderneem ik regelmatig pelgrimages. In...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Spirituele Opleiding
Spiritueel Wakker! - spirituele opleiding
14 april 2019
Nathan  Chandra
Bijeenkomst in Waarheid
14 april 2019
Basis 1 Intuïtieve ontwikkeling 5- daagse Leiden
30 maart 2019