Bloeiende zelfliefde op Blue Zone Sardinië


Mat Anja en Nicolette vond in 2023 hun eerste Sardinië-reis plaats, grappige genoeg met allemaal Friezinnen, en dat naar het Friesland van Italië: Sardinië. Het was een zeer gelukkige eerste ervaring en dus gaan we dit jaar voor een herhaling, maar dan anders.

We gaan nu het diepe binnenland van Sardinië in, tevens de bakermat van de gezond-100-filosofie Blue Zone. Reken maar dat je kun geheim doorziet en thuis levend gaat houden. Uit zelfliefde, en dat is meteen het thema van deze reis. Het gaat erom hoe je jezelf informeert, waardeert, eert!

We bezoeken plekken die ons al meteen in de juiste mood brengen, zorgvuldig geselecteerd en ook ingeleid, het is ook altijd zo mooi door de natuur wandelen erheen, alsof je met elke stap dichter bij puurheid komt, meer en meer in afstemming met puur natuur. En laat dat nou qua zelfliefde ook de bedoeling zijn: puur natuur, en dat waarderen.

In een lieve kleine groep van mensen die niet toevallig op elkaars pad komen, blijkbaar, gaan we intens genieten van het leven, de energie, het liefdevolle, vreugdevolle, het respectvol pure!

En dit hieronder is een voorbeeld van een dag! Wie zei er dat spiritueel saai is?

'Goed, waar ga jij voor staan, meer pal staan. Ludiek schitterend idyllisch bezoeken we daarvoor een unieke plek in de wereld: ‘een prehistorische tempel’ zeggen de archeologen, maar van boven zie je gewoon dat het een enorme fallus is, een gedetailleerd weergegeven erectie, van 40 meter, met een bal waar wel 30 man passen. Hier kun je nou mooi jouw levenenergetische boodschap eruit rennen, de wereld in. Waar ga jij dus meer voor staan, waar sta jij dus meer voor op? Wat ga jij er nou eens meer uitgooien? Hup, en nou gaan met die banaan. We kunnen er gelukkig om lachen, we zijn ook gewoon een vrolijk stel mensen bij elkaar. En dat bewegen is nog een mooi voorbeeld van een Blue Zone-regel ook. We rusten van al dat energieke gedoe uit bij de vrouwelijke watertempel verderop. Ook geen toeval dat die er ligt. Balans mannelijk vrouwelijk, complementair. We slapen weer in ons sportmandorpje, bij een lieve vriendelijke vrouw. Eten in het historische centrum.'

 

  • Keep Alive Tours
  • 25 juni 2024 t/m 2 juli 2024
  • Via Del Mandorlo 20, 09075  Santu Lussurgiu, ITALIE
  • € 2000,00
  • 0031611334511
  • infokeepalivetours.com
  • Spirituele reis, Reizen en vakanties, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Keep Alive Tours (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Keep Alive Tours
Keep Alive Tours

Over Keep Alive Tours

Mijn naam is Samuele Pitzalis en ik ben in Rotterdam geboren uit Sardijnse ouders. Al 58 jaar kom ik in Sardinië, waar ik plekken die niemand kent, veelal persoonlijk getest, want ik heb er dus ook een huis. Onder de naam Keep Alive Tours organiseerde ik al ruim 40 themaweken voor maximaal 10 personen tegelijk op Sardinië. Elke week is ontworpen rondom de expertise van een coach, trainer,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Hathor
9-daagse reis Egypte - de Prachtige Hereniging
11 december 2024
Scarabee
13-daagse reis Egypte - Reis naar je Centrum!
3 november 2024
Karnak tempel
11 dgse Meditatiereis Genietend Verdiepen!
18 februari 2025
Sterren-inwijdingen-reis op Sardinië
5 oktober 2024
Reis in Zuidwest Ierland
Magische reis in Zuidwest Ierland
16 juni 2024
Magische reis op Sardinië
28 september 2024