UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 18-02-2020

Christus workshop


Maak je vrij, ontvang en belichaam de Christus energie, de hoogste liefde.

Wat gaan we doen bij Christus Workshop:
– 5d gronding en reiniging.
– Een Christus Bewustzijns Grid om je heen ïnstalleren.
– Christus Activering in elke celkern en cel.

Een 5d gronding
Een 5d gronding gaat je meer stevigheid geven om vervolgens te kunnen groeien. Zie het als de fundering voor een mooi huis of als de wortels van een boom. Door de stevige wortels diep in de grond kan een boom meeveren op een storm. Voor mijn persoonlijke diepste inwijdingen via de lichtwereld op het gebied van de Christus energie kwam ik vlak daarvoor tot een diepere gronding. Dus dat gaan we eerst doen: dieper gronden.

Hoe doen we dat, die diepere 5d gronding?
Je hebt 7 basischakra’s vanuit het Vissentijdperk die ongeveer de afgelopen 2000 jaar beslaat. Intussen zijn er 13 basischarka’s in de Nieuwe Tijd die begonnen is en ook wel het Watermantijdperk wordt genoemd. Je hebt in de aarde ook nog 5 chakra’s die we gaan gebruiken om ons dieper te wortelen in de aarde.

Een Christus Bewustzijns Grid om je heen ïnstalleren
Een Christus Bewustzijns Grid is een raster om je heen. Je kan het zien als een kas in een groentetuin. Het zaadje in de grond wil je veilig laten groeien en laten bloeien. De kas zorgt voor extra warmte, zeker als de zon schijnt, waardoor een plantje extra goed kan groeien. Een Christus Bewustzijns Raster om je heen zorgt ervoor dat de Christus energie in jou veilig en warm tot bloei kan komen. Van zaadje tot volledige plant. Bovendien bevat het raster de informatie die belangrijk en specifiek is voor de Christus energie. Dit is alsof je een speciale broccolikas om broccoliplanten heen zet. De broccoli en de kas kunnen met elkaar communiceren zodat de broccoli optimaal tot ontplooiing kan komen.
Daarnaast zorgt de Christus raster ook voor afscherming van lagere energieën. Daar heb je dan geen last meer van. Het is een afscherming van lagere frequenties dan het veld van liefde dat jij uitstraalt.

Christus Activering in elke celkern en cel
Als dat gedaan is ben je klaar om de Christus energie in elke celkern en cel te activeren of te optimaliseren voor je volgende stap. De Christus energie is de hoogste liefde die een mens kan belichamen en dat zal hoe dan ook een uitwerking hebben in je dagelijkse leven. Hoe mooi is het als met elk woord dat je spreekt naar vrienden, familie en/of collega’s er automatisch nog meer pure liefde meestroomt? Hoe geweldig is het als elke aanraking die je gaat maken in de rest van je leven nog meer liefde automatische meerstoomt? Hoe gaaf is het als elke ruimte waar jij bent als vanzelf een nog groter en krachtiger veld van liefde wordt door jouw aanwezigheid? Hoeveel harten kan je op die manier raken en openen? Het heeft een gigantisch effect op elk aspect van je dagelijkse leven. Tenslotte wordt je leven bepaald door jouw innerlijke wereld. Hoe meer liefde en geluk in jezelf, hoe meer je dat terug gaat zien in je leven.

De mogelijke en logische effecten van een Christus Workshop zijn als volgt:
– Je staat positiever in het leven.
– Je kan met meer liefde, mildheid en respect naar anderen kijken.
– Je kan met meer liefde, mildheid en respect naar jezelf kijken.
– De gehechtheid van en weerstand tegen materie komt meer in balans.
– Meer vertrouwen in het leven.
– Een hogere trilling waardoor je fitter en gezonder wordt.
– Je hebt minder last van negatieve entiteiten.
– Je ont-wikkelt je en je natuurlijke gaven worden gestimuleerd.
– Je belichaamt een hogere frequentie van liefde wat zich in alle aspecten van je leven zoals werk, relatie en het leven van je zielspassie zal uiten.

Voor wie is deze Christus Workshop geschikt:
– Je wordt enthousiast van de beschrijving.
– Je bent gegrond.
– Je kan verantwoordelijkheid nemen voor eigen processen. Daar hoort bij dat je kan uitreiken om om hulp te vragen indien nodig.
– Je voelt bereidheid in jezelf om stappen te zetten in je ontwikkeling.

PRAKTISCH info eerstvolgende Christus Workshop:
Datum: Dinsdag 18 december
Tijd: 13.30 – 17.00uur
Plaats: Zeist (de exacte locatie krijg je na aanmelding).
Investering: 80 euro.
AANMELDEN: Meld je aan via het contactformulier of stuur me een mail via info@voordeliefdegeboren.nl.

REACTIE van een deelnemer aan een eerdere Christus workhsop:
“Hoi Robert, Afgelopen zondag jouw workshop meegemaakt. Heb daarbij erg veel ontvangen dat beklijft. Het lijkt nu of er een knopje zit dat je , op verzoek, kan activeren. Een absolute aanrader voor hen die ervoor open staan, want dat staat voorop.
Jouw professionele houding in deze is super. Ik snap wel dat je het reguliere onderwijs bent ontsnapt. Dat starre systeem zou wel eens opgeschud mogen worden door “voor deliefdegeboren” incl. X-tus energie. AANRADER.”
Cees

 

  • Voor de liefde geboren
  • 18 februari 2020
  • Slotlaan 44 - 3, 3701GM  Zeist, Utrecht, NEDERLAND
  • € 80,00
  • 0613689940
  • robertvoordeliefdegeboren.nl
  • Spirituele groei, Energiewerk, Esoterie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Voor de liefde geboren (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Voor de liefde geboren
Voor de liefde geboren

Over Voor De Liefde Geboren

Voor de liefde geboren Gebundelde liefde in de vorm van boeken, begeleiding en optredens. Boek: Gedichtenbundel 'Voor de liefde geboren'. Inspirerende, pure gedichten over de Universele Liefde. Begeleiding: Luisterkind, Opleiding tot luisterkindwerker, Access Bars Sessie en Access Bars Class. Optredens: Spirituele Cabaretshow Rugzak + 'Bewegende woorden', een theatervoorstelling over de...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Karismas
Wat je tekening zegt over jou en je partner
22 september 2020
Jataka: ‘Zwijnen en de zuiverheid van kristal’
22 september 2020
Shangri-la
Reiki-1 cursus in Portugal
23 september 2020
Cabaretier Robert Derksen
Cabaret vanuit het hart: Rugzak
23 september 2020
De kracht van de innerlijke glimlach
26 september 2020
Cabaretier Robert Derksen
Cabaret vanuit het hart: Rugzak
27 september 2020